Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Din guide till Ericeira i Portugal

Ericeira är en pittoresk fiskeby i Portugal, belägen vid Atlantkusten. Den är känd för sina vackra stränder och surfplatser i världsklass. Ericeira är också en utmärkt plats för att utforska den lokala kulturen, med massor av restauranger, gallerier och butiker att utforska.

Om du letar efter ett resmål för strandsemester med lite äventyr inbakat kan Ericeira vara den perfekta platsen för dig. Dess kustlinje erbjuder fantastiska vyer och aktiviteter som vindsurfing, kiteboarding och kajakpaddling finns också tillgängliga. Det finns också flera surfskolor som erbjuder lektioner, så nybörjare kan lära sig grunderna eller erfarna surfare kan ta sina färdigheter till nästa nivå.

Ericeira har mycket att erbjuda. Den gamla staden är full av kullerstensgator, kyrkor och slott, som alla kan utforskas till fots eller på cykel. Det finns också flera konstgallerier och boutiquer som visar upp det unika lokala hantverket. För dem som gillar natur och utomhusaktiviteter finns det ett överflöd av vackra parker och stigar för både vandrare, fågelskådare och fotografer. Du kan också ta en båttur ut till havet för att få en otrolig utsikt över kusten eller delta i turer för att titta på delfiner.

På kvällen vaknar byn till liv med sina livliga barer, restauranger och klubbar som erbjuder allt från traditionella portugisiska rätter till internationella rätter. Med sin fantastiska kustmiljö, vänliga lokalbefolkning och fantastiska utbud av aktiviteter är det det är lätt att förstå varför Ericeira är ett av Portugals mest besökta resmål. Så varför inte ta en tur och utforska denna unika och vackra by redan idag?

Mer äventyr

För den som vill ha ännu mer äventyr ligger Ericeira bara en timmes bilresa från Lissabon, vilket gör det till en perfekt utgångspunkt för att utforska resten av Portugal. Från fantastiska stränder i Algarve-regionen till kosmopolitiska städer som Porto finns det något för alla i detta fantastiska land. Med sina fantastiska landskap, fascinerande kultur och varma gästfrihet råder det ingen tvekan om att du kommer att få en oförglömlig upplevelse när du besöker Portugal. Så vad väntar du på? Packa väskorna och ge dig iväg på ditt nästa äventyr till Ericeira!

Detta får du inte missa i Ericeria

När du är i Ericeira finns det flera sevärdheter som du måste se. Den historiska gamla staden, Ribeira de Ericeira, är full av vackra byggnader och kullerstensgator. Ta en promenad i området och insup den lokala atmosfären.

Stränderna i Ericeira är några av de bästa i Portugal – perfekta för att koppla av med en bok eller utöva vattensporter som surfing eller kajakpaddling. Praia da Ribeira d’Ilhas är särskilt känd för sin surfbrytning i världsklass, så missa inte denna unika upplevelse!

Upptäck ännu mer

Och om du vill utforska längre bort, varför inte besöka Cabo da Roca – den västligaste punkten på det europeiska fastlandet? Denna dramatiska plats på en klippa erbjuder otroliga vyer och en känsla av äventyr som du inte hittar någon annanstans. Oavsett vad du har för intressen har Ericeira garanterat något för dig och gör ditt besök verkligt minnesvärt. Så varför inte planera din resa redan i dag? Du kommer inte att bli besviken!