Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Här hittar du de bästa ställena att lära dig surfa

Surfing är en otroligt rolig och spännande sport som kan hjälpa dig att hålla dig i form och frisk, samtidigt som det är ett bra sätt att koppla av i solskenet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren surfare finns det gott om platser runt om i världen där du kan lära dig att rida på en våg.

Så om du letar efter några av de bästa platserna för att lära dig surfa, så kommer här vår lista över de bästa destinationerna.

1. Hawaii

Med sina perfekta vågor och fantastiska vyer är Hawaii en av de mest populära surfingdestinationerna i världen. Det finns flera stränder längs kusten med anläggningar som är särskilt utformade för att lära nybörjare att surfa. Öarna erbjuder relativt säkra förhållanden, mjuka vågor och varmt vatten – vilket gör att man kan surfa under relativt säkra förhållanden, Det finns ingen bättre plats att lära sig surfa på än Hawaii, den moderna surfingens födelseplats. Med varmt vatten året runt och vågor i världsklass är det en utmärkt plats för nybörjare. Populära destinationer är Waikiki Beach i Honolulu, Oahu’s North Shore, och Keawaula Beach (även känd som Yokohama Bay) på ön Kauai.

2. Australien

Australien är ett utmärkt ställe att lära sig surfa på, med några av världens bästa stränder och jämna vågor under hela året. Det finns gott om surfskolor längs kusten som erbjuder lektioner för alla nivåer – från kompletta nybörjare till erfarna avancerade surfare. Populära platser är Manly Beach i Sydney, Bondi Beach och Byron Bay på östkusten, Trigg Point i Perth och Cottesloe Beach söder om Perth.

3. Kalifornien

Kalifornien är en av de bästa platserna för att lära sig surfa, med perfekta vågor och bra väder året runt. Populära platser är bland annat Zuma Beach i Malibu, Santa Cruz och San Onofre State Beach i norra San Diego County. För nybörjarlektioner är stränder i södra Kalifornien i allmänhet att föredra på grund av deras jämna förhållanden och mjuka vågor

4. Sydafrika

Sydafrika är ett utmärkt alternativ för dem som vill lära sig surfa på ett exotiskt resmål. Landet har några av världens bästa surfplatser, från Jeffreys Bay på sydkusten nära Kapstaden till Durban på östkusten. Det finns flera surfskolor runt dessa områden som erbjuder lektioner för alla nivåer – från fullständiga nybörjare upp till erfarna surfare.

5. Costa Rica

Costa Ricas Stillahavskust erbjuder några utmärkta nybörjarvänliga surfplatser som Jaco Beach, Playa Hermosa, Tamarindo och Santa Teresa. Denna strand är känd som en av Costa Ricas mest populära surfdestinationer på grund av följande: pålitliga vågor, varmt vatten och jämna surfförhållanden. De flesta surfskolor i Costa Rica erbjuder lektioner för alla nivåer – från nybörjare till avancerade surfare

Oavsett vilket resmål du väljer är det ett utmärkt sätt att lära sig surfa att komma ut i naturen och utmana sig själv. Med vågor i världsklass och perfekt väder kan du hitta några av de bästa platserna för att lära dig rida på en våg runt om i världen. Ha kul!